Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kde se bere závist...

16. 1. 2021

Kde se bere závist vůči důchodcům

Slova Andreje Babiše: "Seniory si nekupuji. Nevím proč tady vzniká závist"
Já Ti na to Andreji odpovím:

Senioři mají vyřešeno za 40 let práce bydlení. Vlastní byty nebo domy, nemají už na ně hypotéky a byli v životě nuceni umět selsky počítat. Buď na něco mám a nebo nemám. A vím do čeho se můžu pustit a na co bych už nedosáhl a dostal se do problémů. Nejezdí v autě za milion, 2, nebo 3 a stačí jim vozítko kolem 300.000,-.

Vaří většinou doma a nedělají ze sebe hogo fogo s obědem v šantánu za pětikilo pro jednoho, neutrácejí nehorázné částky za vstupenky na divadelní pi****ny, neprodrbávají peníze v hracích automatech, nežerou drogy, nenosí přes rameno kabelky z Pařížské za 80.000,- a nepotřebují si kupovat k životu nepotřebné kraviny. Proto mají vybavené domácnosti a nep**re je ani to, že se po**re pračka a nebo lednička.

Mnozí dnešní třicátníci jim toto závidí a za 5 let práce by chtěli mít sakum pikum všechno, být bez půjček, hypoték, lísingů a žít si na vysoké noze jako třeba Rotschild. A jsou mezi něma i takové lemry, kteří o práci ještě kvůli svému nezájmu nezavadili a mnozí jsou navíc zhnilí jak vandráci v červenci. A to je tak Andreji všechno kolem té závisti. Ale že by těm důchodcům někdo z nich záviděl 40 let práce, tak to už neuslyšíš.

Bylo mě včera na blití z těch blbých otázek, které Ti včera ve Zprávách na TV NOVA dával ten moderátor. K mojí spokojenosti sis s ním dobře vytřel řiť.


Andreji s pozdravem

"S*r na ty jejich blbé kecy."
Otta

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář