Jdi na obsah Jdi na menu
 


A je to podepsáné ...

11. 7. 2019

 Zveřejněno 31.5.2019 !!!

 

Tak to je pěkný humus.Takže budeme na tom úplně stejně jako Venezuela s ropou  LITHIUM – prodáno  Pro Čechy tam prý bude řada pracovních příležitostí. Otázka je proč? Opět se „zaskvěla proslulá česká politika“. Prý musíme řešit Pseudo kauzu Čapí hnízdo! LITHIA jsou zásoby za 3 – 5 biliónů Kč. Mohlo by oddlužit ČR a zlepšit životní úroveň. Měli by si Češi začít klást otázku za kolik, komu a kdo konkrétně?I přes značný odpor veřejnosti ČSSD těžbu LITHIA, pro ČR stradegické suroviny prodala.

 

 

Těžba je rozdělena na 2 části : 1.Obří výsypky, koupil miliardář Janeček a shání, komu by je prodal co nejlépe 2. Hlubinná těžba připadla státu, konkrétně pod ministerstvo průmyslu (ČSSD), které práva postoupilo státní a.s. Geomet v čele s ředitelem Richardem Pavlíkem. Ten v červenci 2017 vystupoval s geologem Václavem Cílkem v ČT 1 v OVM, kde vyzývali stát, aby si ČR těžbu LITHIA ponechala a těžila ho státním podnikem.

 

 Bohužel, dozvídáme se, že Australská firma European Metals koupila celou firmu Geomet i s Richardem Pavlíkem a dokončuje přípravy k těžbě LITHIA. A tak místo, abychom dostávali informace o postupu těžby LITHIA, kde cena zásob se  pohybuje na úrovni víc než 3 biliony Kč, což by zásadně ovlivnilo ekonomiku ČR, tak je nám předhazována uměle vytvořená a narafičená kauza Čapí hnízdo zapár fufníků, a všichni  politici se tím donekonečna zabývají a doslova baví a několik desítek taky lidí, radostně přitakává! Nezdá se vám, že jde o odvádění pozornosti celé veřejnosti? 

 

Aktéry jsou jako vždy vlastenci v ODS, TOPO9, KDUČSL, STAROSTOVÉ, PIRÁTI a jejich věrní! Ti nás jako ostatně jako vždy, pěkně vodí za nos !

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář